Fleuramour, het was geweldig!

Dat de jurkjes van ‘Krachtig Anders’ deel mochten uitmaken van het internationaal Bloemen event ‘Fleuramour’, was een eer voor mij. Nu, een week geleden, een korte terugblik.

IMG_1244

Op de site van Val Saint Lambert in Seraing, heb ik mij twee dagen verwonderd, maar vooral ook genoten, van de reacties van mensen. Al dan niet geïnteresseerd. De persoonlijke gesprekken die ik heb mogen ervaren. De interesse in de technieken die ik heb toegepast. Doken mensen soms met hun camera meteen op de bloemstukken in de ruimte, zo doken anderen meteen met hun neus op een jurkje. Prachtig.

IMG_1252

Het thema pesten, maar met name de positieve bedoeling van ‘Krachtig Anders’, heeft veel aandacht gekregen. Daarmee is de bedoeling van iedereen in het boek geslaagd; anderen inspireren ook iets moois met hun leven te doen. Zonder de verhalen van de mensen in het boek was dit niet tot stand gekomen. Mensen werden geraakt en dat is de bedoeling. Ontroering was er. Kippenvel en tranen bij momenten ook. Dankbaar ben ik voor alle fijne en hartverwarmende reacties.

IMG_1247

Enkele reacties

“Je komt in een sprookje binnenwandelen.”

“Ik houd heel erg van bloemen, maar dié JURKJES…..”

“Dit heeft mij het meest geïnspireerd.”

 

IMG_1250

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s